Ajankohtaista

Uutisia

Silta tulopenkere

3D-laskelmat avuksi pienialaisten kaivantojen ja siltojen tulopenkereiden suunnittelussa

13.9.2021

3D-mallinnuksen avulla saavutettavien varmuuskertoimien vuoksi voitaisiin usein käyttää turvallisia, mutta 2D-mallinnusta kevyempiä rakenteita.

Säästöjä seurantamittauksilla: esitys Pohjanvahvistuspäivässä 19.8.2021

16.8.2021

FinMeas on mukana Pohjanvahvistuspäivässä 19.8.2021 Aatu Eteläsaaren pitämällä esityksellä ”Säästöjä seurantamittauksilla”.

Kaivanto 3D

Uusi referenssi kaivannon tuennan optimoinnista

26.5.2021

Oteran työsti Kuopion Savilahdessa syvää vesihuoltokaivantoa, joka vaati tuentaa kaivannon turvallisuuden varmistamiseksi. Työnaikaisten muutosten johdosta aukesi hyvä tilaisuus tarkastella kaivannon tuennan optimointia.

Tilaa uutiskirje

FinMeasin uutiskirjeestä saat tietoa uusista hankkeistamme sekä hyödyllistä tietoa tuotteista ja palveluistamme. Uutiskirje on maksuton ja voit halutessasi peruuttaa sen milloin vain.

4 infrarakentamisen kohdetta, joissa riskejä on syytä hallita monitoroinnin avulla

5.5.2021

Hyvin suunniteltu automaattinen monitorointi auttaa hallitsemaan epävarmuutta ja parantaa mitoituksen luotettavuutta, sillä se tarjoaa reaaliaikaista tarkkaa tietoa maaperän ja rakenteiden käyttäytymisestä.

Asennustyön onnistumisen ytimessä ennakkotiedot ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa

6.4.2021

Haastattelussa FinMeasin teknologiajohtaja Antti Ryhänen. Laadukas monitorointiratkaisujen asennustyö on yksi FinMeasin toiminnan kulmakivistä

Ankkuroitu tukiseinä

3 kohdetta seurantamenetelmän hyödyntämiseen infrarakentamisessa

22.3.2021

Seurantamenetelmällä on mahdollista saavuttaa resurssisäästöjä turvallisuudesta tinkimättä pohjaten suunnitelmat todennäköisimpiin parametreihin.

Patoallas

Uutuutena GPS-pohjainen pinnankorkeuden ja painuman automaattinen monitorointi

9.3.2021

FinMeasin tuotevalikoimassa nyt saatavilla GPS-pohjainen pinnankorkeuden ja painuman automaattinen monitorointi yhden yksittäisen pisteen seurantaan.

Datan esittäminen monen eri aineiston päällä: GeoTIFF-tuki

18.2.2021

FinMeas Online -pilvipalvelussa asiakkaidemme on nyt mahdollista saada mittalaitteiden sijainnit kartalla näkymään GeoTIFF-kuvan päällä.

FinMeasilla geoteknisenä asiantuntijana – pohjarakentamisen alan kehittäminen motivoi

22.1.2021

Vuosipäivän kunniaksi Aatu Eteläsaarta pyydettiin kertomaan, millaista on FinMeasilla työskentely geoteknisenä asiantuntijana.

Patoalueiden turvallisuuden lisäksi myös FinMeas Online kehittyy

8.1.2021

Lue uudesta referenssistämme Kittilän kaivoksen uudistuneesta kaivospatojen riskienhallinnasta sekä yhteisestä FinMeas Onlinen jatkuvasta kehitystyöstä.

Lahjoitimme hyvää joulumieltä kotimaan lapsiperheille

17.12.2020

Koronakriisi on pahentanut perheiden toimeentulovaikeuksia. Lahjoitusten kautta FinMeas toivoo voivansa lähettää oman ripauksensa jouluiloa näille perheille.

3D-laskennalla potentiaalia resurssitehokkaampiin suunnitteluratkaisuihin

30.11.2020

3D-mallilla voidaan kuvata mitoitustilanteet todenmukaisemmin, mikä voi johtaa resurssitehokkaampiin pohjarakenneratkaisuihin.

Juulia Väisäsen kaivospatojen suunnittelua koskeva työ palkittiin Geotekniikan päivässä

5.11.2020

Oulun yliopistosta valmistunut, DI Juulia Väisänen, on palkittu vuoden parhaasta geotekniikan alan diplomityöstä.

Tiedote: FinMeas Oy Green Building Councilin jäseneksi

19.10.2020

FinMeas Oy on hyväksytty jäseneksi Green Building Counciliin, joka edistää kestävän kehityksen mukaisia kiinteistö- ja rakentamisalan käytäntöjä.

Avoin työpaikka: Geotekninen asiantuntija

19.10.2020

Rekrytoidaan geotekninen asiantuntija vastaamaan geosuunnittelusta, vaihtoehtotarkasteluista sekä monitorointiin liittyvistä asiantuntijatehtävistä.