Mittatietojen visualisointi: Luo graafeja itse FinMeas Onlinessa

Data-analyysissä yksittäinen mittaus ei välttämättä tuota tarpeeksi informaatiota. Mittaustulosten todellinen informaatioarvo paljastuu, kun niitä päästään analysoimaan ja jatkojalostamaan pidemmälle erilaisten työkalujen ja visualisointien avulla. Tällöin yksittäiset mittaustulokset muuttuvat arvokkaaksi informaatioksi ja nostavat esille tärkeää tietoa, joka muuten voisi jäädä huomaamatta.

Tarkastele helposti eri mittapisteiden korrelaatiota

Tutki tehokkaasti eri mittapisteiden välisiä korrelaatioita käyttämällä FinMeas Onlinen edistynyttä graafinrakennustyökalua. Tämä työkalu mahdollistaa halutuista mittapisteistä omien graafien luomisen FinMeas Online -järjestelmän sisällä. Graafeja voidaan rakentaa valitsemalla karttanäkymästä tai mittapistelistauksesta halutut mittapisteet ja parametrit uuteen graafiin. Työkalun avulla uuteen graafiin voidaan asettaa haluttu aikaväli ja tuoda lisätietoja, kuten esimerkiksi säätiedot mittatietojen lisäksi.

Esimerkiksi Kittilän kaivoksella itsetehdyt graafit -työkalu on todettu hyväksi syy-seuraussuhteiden tarkastelussa. Lue asiasta tarkemmin referenssistämme.

Edistynyt data-analyysi helpottaa tulosten tulkintaa

Työkalun avulla on helppo tarkastella, miltä eri mittapisteiden tulosten trendit vaikuttavat verrattuna toisiinsa. Itse tehdyt graafit voidaan myös tallentaa ja tuoda omille välilehdilleen, jolloin mittapisteiden tarkasteluun on helppo palata.

Kyky nopeasti luoda räätälöityjä graafeja parantaa ja nopeuttaa mittaustulosten analysointia. Korrelaatioiden helppo tarkastelu tarjoaa selkeämmän käsityksen datakokonaisuuksien monimutkaisista vuorovaikutuksista, mikä on tärkeää tarkkojen, datalähtöisten päätösten tekemisessä.

FinMeas Online

FinMeas Online -verkkopalvelu tarjoaa reaaliaikaiset mittaustiedot nopeasti ymmärrettävällä tavalla.
tutustu
Siirtymät
Painumat
Ankkurivoimat
Kallistumat
Lämpötilaprofiili
Huokospaine
Vedenkorkeus
Virtaama
Pohjavesien laatusuureet
Pintavesien laatusuureet
Sääolosuhteet
Reaaliaikainen kamerakuva
Venymät
Halkeamat
Liitokset

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Keskustele asiantuntijamme kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    enter