Yritys

FinMeas Oy

FinMeas on pioneeri geoteknisten ja ympäristön riskien hallinnan prosessien automatisoinnissa.  Erilaisten monitorointiratkaisujen ja datan hallinta -järjestelmien avulla tuotetaan resurssitehokkuutta sekä turvallisuutta kaivoksille sekä pohjarakentamisen projekteihin.

FinMeasin omistavat sen perustajat TkT Sami Ylönen sekä DI Antti Ryhänen. Sami ja Antti tapasivat toisensa Teknillisessä korkeakoulussa, ja kun molempien intohimoksi osoittautui geosuunnittelu, mittaaminen sekä yrittäjyys sai FinMeas alkunsa vuonna 2003.

FinMeasin toiminta perustuu jatkuvaan tuotekehitykseen ja geotekniikan alan akateemisen tutkimuksen hyödyntämiseen. Yritys on myös sitoutunut toiminnassaan ISO 9001:2015 mukaisiin vaatimuksiin.

Toimintamme pohjaa jatkuvaan kehittämiseen, laatua ja asiakaslähtöisyyttä unohtamatta

FinMeas28-rajattu

FinMeasin ensimmäisiä tuotteita - automaattisia sivusiirtymien mittalaitteita - suunniteltiin huolella. Optimaalisen ratkaisun kehittäminen vei aikaa, mutta lopulta löydettiin parhaat mahdolliset tavat soveltaa mittauksiin liittyvää tieteellistä osaamista teknisesti edistyneiden tuotteiden suunnitteluun. Näitä innovaatioita FinMeas on hyödyntänyt rakentaakseen kokonaisen tuoteperheen, joka ratkaisee kaikkein vaativimpienkin mittausten haasteet.

FinMeas on toimittanut järjestelmiä asiakkailleen jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan, ja nauttii yrityksenä alan korkeinta luottoluokitusta. Palvelumme kattaa kaiken mittalaitteiden asennuksesta, mittausten ja hälytysten seurantaan ja tulosten raportointiin. Toiminnassamme laatu ja luotettavuus on kaiken lähtökohta. Takaamme, että asiakkaan saama informaatio mittauskohteista on aina oikeaa ja luotettavaa. Mittalaitteissa käytetään vain varmatoimisiksi ja luotettaviksi todettuja ja tunnettujen valmistajien toimittamia komponentteja. Järjestelmien käyttöönotto toteutetaan aina sovitun aikataulun mukaisesti. Pyrkimys ehdottomaan laatuun ohjaa kaikkea toimintaamme.

Yksi FinMeasin arvoista on aina ollut asiakaslähtöisyys. Niinpä teknisistä mittalaitetuotteista kehitettiin helppokäyttöisiä ja asiakkaalle selkeitä säästöjä tarjoavia. Ongelmaan tarjotaan nopeasti ratkaisu, ja odotukset asiakaspalvelu- ja käyttökokemuksista pyritään aina ylittämään.

Vipuvoimaa EU:lta

Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tukemassa hankkeessa kehitämme uusia palvelutuotteita edistämään riskienhallintaa.

FinMeas Online

FinMeas Online -verkkopalvelu tarjoaa reaaliaikaiset mittaustiedot nopeasti ymmärrettävällä tavalla.
tutustu
Siirtymät
Painumat
Ankkurivoimat
Kallistumat
Lämpötilaprofiili
Huokospaine
Vedenkorkeus
Virtaama
Pohjavesien laatusuureet
Pintavesien laatusuureet
Sääolosuhteet
Reaaliaikainen kamerakuva
Venymät
Halkeamat
Liitokset

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Keskustele asiantuntijamme kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    enter