Yritys

Yritys

FinMeas on mittauslaitteiden ja mittauspalvelun asiantuntija ja eturivin suomalainen tuotekehittäjä. FinMeasin omistavat sen perustajat TkT Sami Ylönen sekä DI Antti Ryhänen. Sami ja Antti tapasivat toisensa Teknillisessä korkeakoulussa, ja kun molempien intohimoksi osoittautui geosuunnittelu, mittaaminen sekä yrittäjyys sai FinMeas alkunsa vuonna 2003.

FinMeasin toiminta perustuu jatkuvaan tuotekehitykseen ja geotekniikan alan akateemisen tutkimuksen hyödyntämiseen. Asiantuntijuus onkin saanut laajempaa tunnustusta: Sami Ylönen toimii Suomen Geoteknillisen Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana ja suomalaisjäsenenä ISO:n geoteknisen monitoroinnin standardisointiryhmässä.

FinMeasin ensimmäisiä tuotteita – automaattisia sivusiirtymien mittalaitteita – suunniteltiin huolella. Optimaalisen ratkaisun kehittäminen vei aikaa, mutta lopulta löydettiin parhaat mahdolliset tavat soveltaa mittauksiin liittyvää tieteellistä osaamista teknisesti edistyneiden tuotteiden suunnitteluun. Näitä innovaatioita FinMeas on hyödyntänyt rakentaakseen kokonaisen tuoteperheen, joka ratkaisee kaikkein vaativimpienkin mittausten haasteet.

FinMeas on toimittanut järjestelmiä asiakkailleen jo yli kymmenen vuoden ajan, ja nauttii yrityksenä alan korkeinta luottoluokitusta. Palvelumme kattaa kaiken mittalaitteiden asennuksesta mittausten ja hälytysten seurantaan sekä tulosten raportointiin.

ISO 9001:2015 certified company

FinMeas Oy:n maaperän ja rakenteiden monitorointiin tarkoitetut automaattiset   mittausjärjestelmät sekä niihin liittyvät palvelut täyttävät ISO 9001:2015 standardin vaatimukset.

 

Toimintamme pohjaa laatuun, luotettavuuteen ja asiakaslähtöisyyteen.

FinMeasin toiminnassa laatu ja luotettavuus on kaiken lähtökohta. Takaamme, että asiakkaan saama informaatio mittauskohteista on aina oikeaa ja luotettavaa. Mittalaitteissa käytetään vain varmatoimisiksi ja luotettaviksi todettuja ja tunnettujen valmistajien toimittamia komponentteja. Järjestelmien käyttöönotto toteutetaan aina sovitun aikataulun mukaisesti. Pyrkimys ehdottomaan laatuun ohjaa kaikkea toimintaamme.

Yksi FinMeasin arvoista on aina ollut asiakaslähtöisyys. Niinpä teknisistä mittalaitetuotteista kehitettiin helppokäyttöisiä ja asiakkaalle selkeitä säästöjä tarjoavia. Ongelmaan tarjotaan nopeasti ratkaisu, ja odotukset asiakaspalvelu- ja käyttökokemuksista pyritään aina ylittämään.

Tutustu referensseihimme