Datan esittäminen monen eri aineiston päällä: GeoTIFF-tuki

Mittatietojen esittäminen ilmakuvan päällä

FinMeas Online -pilvipalvelussa on nyt mahdollista saada mittalaitteiden sijainnit kartalla näkymään GeoTIFF-kuvan päällä. Aikaisemmin FinMeas Online -palvelu on näyttänyt mittatiedot  kartan tai satelliittikuvan päällä. Uudistus on erityisen hyödyllinen tilanteissa, joissa monitoroidaan rakennetta, kuten vaikkapa tietä tai patoa, josta on saatavilla tuoreita ilmakuvia.

Nyt asiakkaiden itse ottamat tuoreet ilmakuvat hankkeista, on mahdollista tuoda FinMeas Onlineen. Tällöin mittalaitteiden sijainnit pystytään näyttämään todellisuutta paremmin vastaavan kuvan päällä. Olemme kehittämässä myös tukea mittaustietojen esittämiselle suunnitteluaineistojen päällä.

Keskustele GeoTIFF-tuesta lisää asiantuntijoidemme kanssa!

Ota yhteyttä tai jätä viesti, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

FinMeas Online -pilvipalvelu

FinMeas Online on FinMeasin asiakkaiden käytössä oleva pilvipalvelu, jonne mittaustulokset tallentuvat automaattisesti ja reaaliaikaisesti. Palvelun visuaaliset ja selkeät kuvaajat näyttävät mittatiedon helposti tulkittavassa muodossa. Eri mittalaitteille on myös asetettavissa hälytysrajat. Mikäli nämä rajat ylittyvät saa kohteen vastuuhenkilö siitä välittömästi tiedon tekstiviestillä sekä sähköpostitse.

Mittatiedoille on myös mahdollista muodostaa automaattisesti lähetettävä raportti. Raportti tulostaa halutut kuvaajat toivotuille aikaväleille joko docx- tai pdf-muodossa. Näin saat esimerkiksi kuukausittain mittatietojen kuvaajat automaattisesti valmiina raporttiin ja voit itse lisätä vain johtopäätökset kuvaajien väliin.

Tilaa uutiskirje

FinMeasin uutiskirjeestä saat tietoa uusista hankkeistamme sekä hyödyllistä tietoa tuotteista ja palveluistamme. Uutiskirje on maksuton ja voit halutessasi peruuttaa sen milloin vain.