Datan esittäminen monen eri aineiston päällä: GeoTIFF-tuki

Mittatietojen esittäminen ilmakuvan päällä

FinMeas Online -pilvipalvelussa on nyt mahdollista saada mittalaitteiden sijainnit kartalla näkymään GeoTIFF-kuvan päällä. Aikaisemmin FinMeas Online -palvelu on näyttänyt mittatiedot  kartan tai satelliittikuvan päällä. Uudistus on erityisen hyödyllinen tilanteissa, joissa monitoroidaan rakennetta, kuten vaikkapa tietä tai patoa, josta on saatavilla tuoreita ilmakuvia.

Nyt asiakkaiden itse ottamat tuoreet ilmakuvat hankkeista, on mahdollista tuoda FinMeas Onlineen. Tällöin mittalaitteiden sijainnit pystytään näyttämään todellisuutta paremmin vastaavan kuvan päällä. Olemme kehittämässä myös tukea mittaustietojen esittämiselle suunnitteluaineistojen päällä.

FinMeas Online -pilvipalvelu

FinMeas Online on FinMeasin asiakkaiden käytössä oleva pilvipalvelu, jonne mittaustulokset tallentuvat automaattisesti ja reaaliaikaisesti. Palvelun visuaaliset ja selkeät kuvaajat näyttävät mittatiedon helposti tulkittavassa muodossa. Eri mittalaitteille on myös asetettavissa hälytysrajat. Mikäli nämä rajat ylittyvät saa kohteen vastuuhenkilö siitä välittömästi tiedon tekstiviestillä sekä sähköpostitse.

Mittatiedoille on myös mahdollista muodostaa automaattisesti lähetettävä raportti. Raportti tulostaa halutut kuvaajat toivotuille aikaväleille joko docx- tai pdf-muodossa. Näin saat esimerkiksi kuukausittain mittatietojen kuvaajat automaattisesti valmiina raporttiin ja voit itse lisätä vain johtopäätökset kuvaajien väliin.

FinMeas Online

FinMeas Online -verkkopalvelu tarjoaa reaaliaikaiset mittaustiedot nopeasti ymmärrettävällä tavalla.
tutustu
Siirtymät
Painumat
Ankkurivoimat
Kallistumat
Lämpötilaprofiili
Huokospaine
Vedenkorkeus
Virtaama
Pohjavesien laatusuureet
Pintavesien laatusuureet
Sääolosuhteet
Reaaliaikainen kamerakuva
Venymät
Halkeamat
Liitokset

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Keskustele asiantuntijamme kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    enter