FinMeas ja LähiTapiola yhteistyöhön

FinMeas on solminut yhteistyösopimuksen LähiTapiolan kanssa. Tuoreen yhteistyösopimuksen ensisijaisena tavoitteena on tuoda lisäarvoa asiakkaille. Sopimus tuo uusia etuja rakennustyövakuutuksiin sekä omavastuisiin esimerkiksi sortumavahingon torjuntakuluissa.

Samanlainen arvopohja

Elämänturvayhtiönä LähiTapiola on sitoutunut edistämään suomalaisen yhteiskunnan terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Rakennustyömailla se tarkoittaa paitsi työturvallisuuskulttuurin kehittämisestä, myös uusien innovaatioiden tuomista helpottamaan ihmisten arkea.

– Perinteisesti maaperän, rakenteiden ja kaivantojen tukiseinien muutokset on mitattu manuaalisesti. Kun näiden muutosten vaikutuksiin halutaan reagoida reaaliajassa, on tänä päivänä käytettävissä huomattavasti perinteisiä menetelmiä tehokkaampia digitaalisia työkaluja, joilla saadaan tarkempaa tietoa entistä turvallisemmin ja kustannustehokkaammin, toteaa LähiTapiolan riskipäällikkö Mikko Lampinen. Kun vaaran merkit ja hälytysrajojen ylittyminen huomataan heti, voidaan myös torjuntatoimiin ryhtyä paljon nopeammin.

– Olemme erittäin iloisia yhteistyösopimuksesta. Kumppanuus LähiTapiolan kanssa tuntui varsin luonnolliselta, sillä molempien tavoitteena on estää vahinkojen syntyminen, toteaa FinMeasin toimitusjohtaja Sami Ylönen.

Alennuksia vakuutusmaksuihin

– FinMeasin maaperään asennettavilla mittauslaitteilla vahinkoja voidaan ennaltaehkäistä paljon manuaalisia mittausmenetelmiä tehokkaammin. Tästä syystä olemme halunneet lähteä viemään uusinta teknologiaa myös rakennusalan asiakkaidemme pariin myöntämällä alennuksia vakuutusmaksuihin sekä omavastuisiin niille asiakkaille, jotka ovat ottaneet FinMeasin laitteiston rakennuksillaan käyttöön. Toistaiseksi kaikki ovat olleet erittäin tyytyväisiä, sanoo Lampinen lopuksi.

Alennukset myönnetään rakennustyövakuutuksiin sekä omavastuisiin esimerkiksi sortumavahingon torjuntakuluissa.

Lue lisää vakuutuksista LahiTapiolan sivuilta: www.lahitapiola.fi

Lähde: www.lahitapiola.fi

FinMeas Online

FinMeas Online -verkkopalvelu tarjoaa reaaliaikaiset mittaustiedot nopeasti ymmärrettävällä tavalla.
tutustu
Siirtymät
Painumat
Ankkurivoimat
Kallistumat
Lämpötilaprofiili
Huokospaine
Vedenkorkeus
Virtaama
Pohjavesien laatusuureet
Pintavesien laatusuureet
Sääolosuhteet
Reaaliaikainen kamerakuva
Venymät
Halkeamat
Liitokset

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Keskustele asiantuntijamme kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    enter