FinMeas mukana toteuttamassa mittavaa tieprojektia Ruotsissa

FinMeas Oy ja Züblin Scandinavia AB, eritasoliittymän urakoitsija ovat tehneet sopimuksen geoteknisten mittalaitteiden toimittamisesta Akallan työmaalle.

Toimitettaviin laitteisiin sisältyy siirtymiä monitoroivia inklinometreja, vedenkorkeusmittauksia, ankkurivoimamittauksia sekä vedenvirtausmittauksia. Toimitettavat järjestelmät ovat täysin automaattisia, ja niiden lähettämää mittausdataa voi tarkastella FinMeasin webpalvelussa.

Rakennustyömaalla on laajoja kaivannoissa ja perustustyössä tarvittavia tukirakenteita, betonitunneli ja liikenneympyröitä, joissa kaikissa mittalaitteiden käytöstä on hyötyä.

Ensimmäinen mittalaitetoimitus tehtiin helmikuussa 2017, ja projektin arvioidaan jatkuvan aina vuoteen 2021 saakka. Eritasoliittymä rakennetaan Ruotsin liikenneviraston Trafikverketin tilauksesta.

”Monipuoliset automaattimittaukset hyödyttävät parhaiten Akallan työmaata. Olemme tyytyväisiä, että Züblin valitsi FinMeasin kumppanikseen tähän pitkäaikaiseen projektiin”, sanoo Sami Ylönen, FinMeasin toimitusjohtaja.

Tukholman E4-ohikulkutie – Förbifart Stockholm – on uusi rakenteilla oleva moottoritieyhteys Eurooppatie E4:llä. Tie tulee ohittamaan Tukholman läntiseltä puolelta. Uusi yhteys yhdistää Tukholman läänin pohjoiset ja eteläiset osat, purkaa pääväylät ja kaupungin sisäosat liikenteestä sekä vähentää Tukholman liikennejärjestelmän haavoittuvuutta.

FinMeas Online

FinMeas Online -verkkopalvelu tarjoaa reaaliaikaiset mittaustiedot nopeasti ymmärrettävällä tavalla.
tutustu
Siirtymät
Painumat
Ankkurivoimat
Kallistumat
Lämpötilaprofiili
Huokospaine
Vedenkorkeus
Virtaama
Pohjavesien laatusuureet
Pintavesien laatusuureet
Sääolosuhteet
Reaaliaikainen kamerakuva
Venymät
Halkeamat
Liitokset

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Keskustele asiantuntijamme kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    enter