finmeas pohjarakentamiseen

kerää - hallitse - RAPORTOI

FinMeas infra

Geotekninen monitorointi

Pohjarakenteiden automaattinen monitorointi takaa luotettavan ja reaaliaikaisen kuvan maaperän ja rakenteiden liikkeistä ja ilmiöistä. 

Ratkaisujemme avulla lisäät turvallisuutta, alennat kustannuksia ja sujuvoitat työn tekemistä. Samalla myös mittausdatan dokumentaatio syntyy automaattisesti. Meiltä löytyy laadukas ja luotettava mittalaitteiden perhe, joiden avulla seuraat reaaliaikaisesti maaperän ja rakenteiden liikkeitä.
TUTUSTU

Valvo ja seuraa maaperän liikkeitä

Ratkaisuillamme voidaan monitoroida esimerkiksi siirtymiä, painumia, kallistumia sekä halkeamia. Voimme avustaa myös monitorointisuunnitelman laatimisessa. Palvelukokonaisuuteen kuuluu myös FinMeas Online -pilvipalvelu, jonne mittaustiedot tallentuvat automaattisesti. FinMeas Onlineen kuuluu myös manuaalimittaustuki, joten samaan pilvipalveluun voidaan integroida myös muita kuin automaattisia mittaustuloksia. Näin voit tarkastella eri lähteistä tulevia mittaustuloksia samassa paikassa.

Hälytykset tekstiviestillä sekä sähköpostilla

Sekä automaattisiin mittalaitteisiin että manuaalimittaustukeen voidaan asettaa hälytysrajat. Tällöin palvelumme ilmoittaa kohteen vastuuhenkilölle, mikäli jokin mittatulos ylittää asetetut rajat.

Palvelun hyödyt

FinMeas Onlinen avulla saatavilla on aina ajantasaista tietoa rakenteissa ja maaperässä tapahtuvista muutoksista. Ajantasaisen tiedon ansiosta muutokset pystytään tarkemmin yhdistämään niiden aiheuttajaan, mikä helpottaa syy-yhteyksien ymmärtämistä. Kun muutoksista saadaan tieto reaaliaikaisesti, voidaan korjaaviin toimenpiteisiin ryhtyä ajoissa, ennen kuin muutokset ehtivät aiheuttaa haittoja.

Käyttökohteita

Referenssejä

Case Kittilän kaivoksen ympäristötarkkailu

Ympäristödatan visualisoimiseksi ja sen hallinnan tehostamiseksi Agnico Eagle Finland on lähtenyt yhteistyöhön FinMeas Oy:n kanssa.

Lue artikkeli
Case Hessundinsalmen silta

Sillan erikoisuutena on sen jalkojen päissä olevat betoninivelet, joiden toimintaa päätettiin seurata automaattisella monitoroinnilla.

Lue artikkeli
Case Pyhän Henrikin kappeli

Suojellun kohteen maaperä kaipasi automaattista monitorointia sivusiirtymien jatkuvatoimiseen havainnointiin ja seurantaan.

Lue artikkeli
Katso kaikki referenssimme >>

FinMeas Online

FinMeas Online -verkkopalvelu tarjoaa reaaliaikaiset mittaustiedot nopeasti ymmärrettävällä tavalla.
tutustu
Siirtymät
Painumat
Ankkurivoimat
Kallistumat
Lämpötilaprofiili
Huokospaine
Vedenkorkeus
Virtaama
Pohjavesien laatusuureet
Pintavesien laatusuureet
Sääolosuhteet
Reaaliaikainen kamerakuva
Venymät
Halkeamat
Liitokset

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Keskustele asiantuntijamme kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Tilaa uutiskirjeemme!

    Muutaman kerran vuodessa ilmestyvä FinMeasin yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille suunnattu uutiskirje sisältää hyödyllistä tietoa pohjarakentamiseen tarjoamistamme palveluista. 
    tilaa pohjarakentamisen uutiskirje >>
    enter