FinMeas Online -alusta

FinMeas Online -alusta

Hallitse mittalaitteiden dataa reaaliaikaisesti millä tahansa päätelaitteella.

Mittalaitteiden datan hallinta

Mittalaitteiden dataa hallitaan FinMeas Online -palvelussa, jossa mittaustuloksia voi tarkastella ja mittalaitteita hallinnoida reaaliaikaisesti Internetin kautta millä tahansa päätelaitteella.

Palveluun sisältyy hälytysjärjestelmä, joka ilmoittaa automaattisesti tekstiviestitse tai sähköpostitse kohteen vastuuhenkilöille, mikäli asetetut hälytysrajat ylittyvät. FinMeas Onlineen kuuluu myös manuaalimittaustuki, jolloin samaan pilvipalveluun voidaan integroida myös muita kuin automaattisia mittaustuloksia. Voit siis tarkastella eri lähteistä tulevia mittaustuloksia samassa järjestelmässä. Myös manuaalimittaustukeen voidaan asettaa hälytysrajat.

Palvelun automaattisen raportoinnin avulla saat halutessasi mittatiedot päivittäin, viikottain tai kuukausittain automaattisesti sähköpostiin, joko docx- tai pdf-muodossa.

Visuaaliset ja selkeät kuvaajat näyttävät tiedot helposti tulkittavassa muodossa. Edistyneiden laskutoimintojen ansiosta, mittatiedot voidaan räätälöidä asiakkaalle tarpeenmukaiseen muotoon. Näin kuvaajista saa nopeasti selville mittatietojen muodostaman tilannekuvan.

Ajankohtaista FinMeas Onlinessa

Datan esittäminen monen eri aineiston päällä: GeoTIFF-tuki

Mittalaitteiden sijainnit on mahdollista näyttää kartalla GeoTIFF-kuvan päällä.

Lue lisää

Datan hallinta on olennainen osa pohjarakentamisen riskien hallintaa.

Haluatko kuulla enemmän FinMeasOnlinen hyödyntämisestä pohjarakentamisessa?

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme palaa sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä