GPS-pohjainen pinnankorkeuden ja painuman automaattinen monitorointi

FinMeasin tuotevalikoimasta on nyt myös saatavilla automaattinen GPS-pohjainen ratkaisu pinnankorkeuden ja painuman automaattiseen monitorointiin. Uutuus mahdollistaa helposti ja vaivattomasti yhden yksittäisen pisteen tarkkailun.

FinMeasin uusin tuoteuutuus on GPS-pohjainen ratkaisu pinnankorkeuden ja painumien tarkkailuun. Ratkaisu on sopiva vaihtoehto esimerkiksi lautalta käsin tehtävään altaiden pinnankorkeuden seurantaan tai painopenkereisiin. Fokuksena GPS-pohjaisessa ratkaisussa on yhden yksittäisen pisteen seuraaminen. Ratkaisulla saavutettava tarkkuus on +-1cm. Toimitamme myös tarvittavan tukiaseman.

Lautalta käsin tehtävä pinnankorkeuden mittaus on oiva ratkaisu esimerkiksi rikastushiekka-altaisiin, jolloin perinteinen vedenkorkeuden mittalaite ei ole kohteeseen soveltuva. Pinnankorkeuden monitorointi on tärkeä osa patoturvallisuutta sekä patoaltaan täyttöasteen seurantaa. Painopenkereissä puolestaan on tärkeää seurata painumanopeutta. Painuman seuranta kertoo myös selkeästi, milloin on oikea aika siirtyä seuraavaan työvaiheeseen. Näin säästytään monessa tilanteessa varman päälle odottelulta, johon voi tuhlaantua paljon aikaa.

Mittatiedot siirtyvät automaattisesti FinMeas Online -järjestelmään, jossa tilanne voi seurata reaaliaikaisesti. Hälytysrajat asettamalla kohteen vastuuhenkilö saa heti huomautuksen raja-arvoista poikkeavasta tuloksesta.

FinMeas Online -pilvipalvelu

FinMeas Online on FinMeasin asiakkaiden käytössä oleva pilvipalvelu, jonne mittaustulokset tallentuvat automaattisesti ja reaaliaikaisesti. Palvelun visuaaliset ja selkeät kuvaajat näyttävät mittatiedon helposti tulkittavassa muodossa. Eri mittalaitteille on myös asetettavissa hälytysrajat. Mikäli nämä rajat ylittyvät saa kohteen vastuuhenkilö siitä välittömästi tiedon tekstiviestillä sekä sähköpostitse.

Mittatiedoille on myös mahdollista muodostaa automaattisesti lähetettävä raportti. Raportti tulostaa halutut kuvaajat toivotuille aikaväleille joko docx- tai pdf-muodossa. Näin saat esimerkiksi kuukausittain mittatietojen kuvaajat automaattisesti valmiina raporttiin ja voit itse lisätä vain johtopäätökset kuvaajien väliin.

FinMeas Online

FinMeas Online -verkkopalvelu tarjoaa reaaliaikaiset mittaustiedot nopeasti ymmärrettävällä tavalla.
tutustu
Siirtymät
Painumat
Ankkurivoimat
Kallistumat
Lämpötilaprofiili
Huokospaine
Vedenkorkeus
Virtaama
Pohjavesien laatusuureet
Pintavesien laatusuureet
Sääolosuhteet
Reaaliaikainen kamerakuva
Venymät
Halkeamat
Liitokset

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Keskustele asiantuntijamme kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    enter