Uutuutena GPS-pohjainen pinnankorkeuden ja painuman automaattinen monitorointi

Patoallas
FinMeasin tuotevalikoimasta on nyt myös saatavilla automaattinen GPS-pohjainen ratkaisu pinnankorkeuden ja painuman automaattiseen monitorointiin. Uutuus mahdollistaa helposti ja vaivattomasti yhden yksittäisen pisteen tarkkailun.

FinMeasin uusin tuoteuutuus on GPS-pohjainen ratkaisu pinnankorkeuden ja painumien tarkkailuun. Ratkaisu on sopiva vaihtoehto esimerkiksi lautalta käsin tehtävään altaiden pinnankorkeuden seurantaan tai painopenkereisiin. Fokuksena GPS-pohjaisessa ratkaisussa on yhden yksittäisen pisteen seuraaminen. Ratkaisulla saavutettava tarkkuus on +-1cm. Toimitamme myös tarvittavan tukiaseman.

Lautalta käsin tehtävä pinnankorkeuden mittaus on oiva ratkaisu esimerkiksi rikastushiekka-altaisiin, jolloin perinteinen vedenkorkeuden mittalaite ei ole kohteeseen soveltuva. Pinnankorkeuden monitorointi on tärkeä osa patoturvallisuutta sekä patoaltaan täyttöasteen seurantaa. Painopenkereissä puolestaan on tärkeää seurata painumanopeutta. Painuman seuranta kertoo myös selkeästi, milloin on oikea aika siirtyä seuraavaan työvaiheeseen. Näin säästytään monessa tilanteessa varman päälle odottelulta, johon voi tuhlaantua paljon aikaa.

Mittatiedot siirtyvät automaattisesti FinMeas Online -järjestelmään, jossa tilanne voi seurata reaaliaikaisesti. Hälytysrajat asettamalla kohteen vastuuhenkilö saa heti huomautuksen raja-arvoista poikkeavasta tuloksesta.

Kiinnostuitko GPS-pohjaisesta pinnankorkeusmonitoroinnista ja painumatarkkailusta?

Keskustele siitä lisää asiantuntijamme kanssa! Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

FinMeas Online -pilvipalvelu

FinMeas Online on FinMeasin asiakkaiden käytössä oleva pilvipalvelu, jonne mittaustulokset tallentuvat automaattisesti ja reaaliaikaisesti. Palvelun visuaaliset ja selkeät kuvaajat näyttävät mittatiedon helposti tulkittavassa muodossa. Eri mittalaitteille on myös asetettavissa hälytysrajat. Mikäli nämä rajat ylittyvät saa kohteen vastuuhenkilö siitä välittömästi tiedon tekstiviestillä sekä sähköpostitse.

Mittatiedoille on myös mahdollista muodostaa automaattisesti lähetettävä raportti. Raportti tulostaa halutut kuvaajat toivotuille aikaväleille joko docx- tai pdf-muodossa. Näin saat esimerkiksi kuukausittain mittatietojen kuvaajat automaattisesti valmiina raporttiin ja voit itse lisätä vain johtopäätökset kuvaajien väliin.

Tilaa uutiskirje

FinMeasin uutiskirjeestä saat tietoa uusista hankkeistamme sekä hyödyllistä tietoa tuotteista ja palveluistamme. Uutiskirje on maksuton ja voit halutessasi peruuttaa sen milloin vain.