Tuulivoima

Tuulivoima

SmartWind - tuottavampi tuulivoima

Automaattinen tuulivoiman monitorointi edesauttaa tehokasta ja turvallista tuulivoimaa. Erityisesti maston ja perustusten kallistumien seuranta on hyödyllistä, sillä kallistumat vaikuttavat sähkön tuottavuuteen ja rasittavat generaattoreita.

SmartWind riskienhallinnan ratkaisu sisältää monitoroinnin suunnittelun yhteistyössä kanssanne, tarkoituksenmukaiset monitorointiratkaisut, asennukset, luotettavat tulokset ja tulosten tulkinnan sopimuksen mukaan.

Ratkaisumme auttaa sinua lisäämään tuulivoiman turvallisuutta, alentamaan kustannuksia sekä tehostamaan työtä.

Monitorointiratkaisut tuulivoimalle

Kallistumat Expand

Kallistumat

Reaaliaikaista kallistustietoa käytetään erilaisten jäykkien rakenteiden stabiliteetin valvontaan niin rakentamisen kuin käytönkin aikana. Yleisimpiä käyttökohteita ovat sillat, laiturit, tornitalot, perustukset, pylväät, betonirakenteiset padot ja muut jäykät rakenteet.

Mittalaite
Anturi on 2-akselinen kallistusanturi (tilt meter). Anturi asennetaan rakenteeseen siten, että se mittaa rakenteen kallistukulman muutoksia. Mittalaitteen keskusyksikkö siirtää mittaustiedot automaattisesti FinMeas Onlineen, josta mittaustulokset ovat reaaliaikaisesti tarkasteltavissa. Pohjavedenkorkeus Expand

Pohjavedenkorkeus

Mittalaitteilla voidaan seurata esimerkiksi pohjaveden ja vesistöjen vedenkorkeutta. FinMeasin automaattinen vedenkorkeusmittaus valvoo tilannetta ja hälyttää mikäli vedenkorkeus kohoaa yli - tai laskee ali - ennalta määriteltyjen rajojen. Pohjaveden laskeminen voi aiheuttaa esimerkiksi maan painumista ja puupaalujen lahoamista.

Vedenpaineantureiden tyypillinen mittausalue on 0-5 baaria. Yhteen keskusyksikköön voi kytkeä useita paineantureita. Mittalaitteen keskusyksikkö siirtää mittaustiedot automaattisesti FinMeas Onlineen, josta mittaustulokset ovat reaaliaikaisesti tarkasteltavissa.

Kamera Expand

Kameran avulla voit automaattisten mittaustietojen ohella tarkastella reaaliaikaisesti ja luotettavasti, miltä tuulivoimalassa näyttää.

Keskustele asiantuntijan kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä