Sillat

Automaatio lisää siltojen turvallisuutta.

Turvallisempi silta

Siltojen monitorointi on tärkeää erityisesti loppuun käytettävien siltojen turvallisuuden valvonnassa sekä muissa silloissa, joissa on huolta siltojen rakenteista. Monitorointi on relevanttia myös silloin, jos sillan lähellä tehdään töitä, joilla voi olla vaikutusta tarkkailtavaan siltaan, sekä silloin kun silloille tulee aiempaa suurempaa kuormitusta esim. suurten rekkojen, junakuormien tai erikoiskuljetusten takia.

SmartBridge riskienhallinnan ratkaisu sisältää monitoroinnin suunnittelun yhteistyössä kanssanne, tarkoituksenmukaiset siltarakenteiden monitorointiratkaisut, asennukset, luotettavat tulokset ja tulosten tulkinnan sopimuksen mukaan.

“Mittalaitteiden tuottaman tiedon ansiosta olemme voineet keskittyä täysimittaisesti töiden valmiiksi saattamiseen mahdollisimman nopeassa aikataulussa. Tämä on helpottanut työmaan johtamista." - Janne Rihko, aluepäällikkö, NCC

Ratkaisumme auttaa sinua lisäämään sillan turvallisuutta, alentamaan kustannuksia sekä tehostamaan työtä.

Lue artikkeli siltojen monitoroinnista ja katso video Raide-Jokerin työmaasillan automaattisesta monitoroinnista.

Monitorointiratkaisut siltarakenteisiin

Tutustu myös referensseihimme

Case Raide-Jokeri: Työmaakaivannon läheisen sillan turvallisuuden varmistaminen

Videolla YIT:n Jani Kiili kertoo, kuinka Raide-Jokerin työmaalla seurataan kaivannon läheisyydessä olevan sillan rakenteiden liikkeitä FinMeasin automaattisella monitorointiratkaisulla.

Lue lisää

Case Loukola: Vanhan sillan rakenteiden käyttäytymisen valvonta rakennustöiden aikana

NCC Suomi Oy tekee parhaillaan töitä Loukolan sillan korjaamiseksi Kyrössä. FinMeasin automaattiset mittalaitteet varmistavat, etteivät sillan perustukset ja rakenne häiriinny töiden aikana.

Lue lisää

Keskustele asiantuntijan kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.