Lahjoitimme hyvää joulumieltä kotimaan lapsiperheille

Tänä vuonna halusimme auttaa kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä lahjoittamalla Hyvä Joulumieli-keräykseen. Ruokalahjakorteilla ilahdutetaan taloudellisia vaikeuksia kohdanneita perheitä.

Jopa ennen koronatilannetta köyhyys kosketti useampaa kuin joka kymmenettä suomalaista lasta, sillä 112 000 lasta ja nuorta kasvaa pienituloisessa perheessä. Koronakriisi on kuitenkin edelleen pahentanut perheiden toimeentulovaikeuksia. Lahjoitusten kautta FinMeas toivoo voivansa lähettää oman ripauksensa jouluiloa näille perheille.

Hyvä Joulumieli -keräyksellä autetaan nyt jo 24. kerran kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä. Tavoitteena on kerätä reilu miljoona euroa ja jakaa 21 000 kappaletta 50 euron ruokalahjakortteja apua tarvitseville perheille. Keräys käynnistyy 19. marraskuuta ja jatkuu aina jouluaattoon asti. Lue lisää keräyksestä: https://hyvajoulumieli.fi/

Tilaa uutiskirje

FinMeasin uutiskirjeestä saat tietoa uusista hankkeistamme sekä hyödyllistä tietoa tuotteista ja palveluistamme. Uutiskirje on maksuton ja voit halutessasi peruuttaa sen milloin vain.