Case Reimari

Case Reimari

Työmaan ja ympäristön turvallisuuden varmistaminen

Reimari -rakennuksesta on tulossa yhdeksänkerroksinen.  Liikehuoneistot valmistuvat kerroksiin 1-3. Reimarin neljä ylintä kerrosta on suunniteltu asuinhuoneistokäyttöön. Kiinteistön kellariin valmistuu myös parkkihalli asukkaiden käyttöön sekä lastaustila. K-Supermarket sijoittuu Vapaudenkadun tasoon pohjakerrokseen. Rakentaminen aloitettiin elokuussa 2018 ja valmistuu elokuussa 2020.

Viereisten rakennusten ja kaivantotyömaan turvallisuus ensisijaista

Reimari-kiinteistö rakentuu aivan keskellä Jyväskylän keskustaa ja tulee lähes kiinni Valtiontaloon sekä Telian rakennukseen. Valtiontalon perustuksia on vahvistettu uusilla anturoilla sekä paalutuksella, jotta se kestäisi Reimari-kiinteistön rakentamisen. Reimarin ponttiseinä on vain noin metrin päässä Valtiontalosta.

Viereisten rakennusten sekä kaivantotyön turvallisuudesta huolehtiminen olivat pääsyyt automaattisen monitoroinnin hankintaan. FinMeasin painumaseurantaa on käytetty Telia-rakennuksen perustuksissa ja automaattinen inklinometri on seurannut Valtiontalon seinien mahdollisia liikkeitä.

Reimarin työmaalla kaikki on sujunut mallikkaasti, eikä toimenpiteitä aiheuttavia hälytyksiä ole tullut. Peabin työmaapäällikkö Jaakko Jämsä kokee automaattisen monitoroinnin kuitenkin hyödylliseksi.

- Automaattisen monitoroinnin valvoessa rakenteita saamme itse keskittyä muihin hommiin. Tiesimme, että hälytys takaa meille reagointiaikaa, jos jotain liikettä tapahtuu, Jämsä toteaa.

Jämsän mukaan rakenteiden liikkeisiin pystyi suhtautumaan huolettomammin, kun tiesi automaattisen monitoroinnin valvovan tilannetta. Näin työaikaa vapautui muulle toiminnalle. Mittauksia ei tarvinnut myöskään jatkuvasti olla itse seuraamassa FinMeas Onlinen puolella, sillä hälytykset tulevat sähköpostiin ja mobiililaitteeseen, mikäli asetetut raja-arvot ylittyvät.

Yhteistyö toiminut mutkattomasti

Jämsä kiittelee FinMeasia myös hyvästä yhteistyöstä. Hänen mukaansa laitteiden asennus kävi nopeasti, toiminta on ollut moitteetonta ja FinMeasin toimitusjohtajalta Sami Ylöseltä on saanut tarvittaessa nopeasti laadukasta konsultointiapua.

- Tiedän kyllä ketä suosittelen, jos kuulen jollakulla olevan tarvetta automaattisille monitoroinneille, Jämsä kommentoi yhteistyöstä puhuttaessa.

FinMeas Online

FinMeas Online -verkkopalvelu tarjoaa reaaliaikaiset mittaustiedot nopeasti ymmärrettävällä tavalla.
tutustu
Siirtymät
Painumat
Ankkurivoimat
Kallistumat
Lämpötilaprofiili
Huokospaine
Vedenkorkeus
Virtaama
Pohjavesien laatusuureet
Pintavesien laatusuureet
Sääolosuhteet
Reaaliaikainen kamerakuva
Venymät
Halkeamat
Liitokset

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Keskustele asiantuntijamme kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    enter