Työmaakaivannot

Automaatio lisää työmaakaivannon turvallisuutta.

SmartWall - turvallisempi työmaa

Työmaakaivantojen toteutus vaatii aina huolellista suunnittelua. Se ei aina ole kuitenkaan helppoa, sillä esimerkiksi sään olosuhdemuutokset, kuten sade, routa ja jäätynyt maa, voivat aiheuttaa maaperässä muutoksia. Työmaakaivannon oman turvallisuuden huolehtimisen lisäksi on tärkeää varmistaa, ettei lähistöllä oleva ympäristö kärsi työmaasta.

SmartWall riskienhallinnan ratkaisu sisältää monitoroinnin suunnittelun yhteistyössä kanssanne, tarkoituksenmukaiset työmaakaivantojen monitorointiratkaisut, asennukset, luotettavat tulokset ja tulosten tulkinnan sopimuksen mukaan.

”Ankkurivoimien ja siirtymien mittauksilla olemme voineet varmistaa, että siirtymät pysyvät sallituissa rajoissa mahdollisimman pienellä ankkurimäärällä. Ilman mittauksia ankkureita on yleensä käytetty enemmän kuin olisi tarvetta – eikä siltikään ole ollut täyttä varmuutta rakenteiden turvallisuudesta.” - Tarmo Tarkkio, johtava geoteknikko, Skanska Infra

Ratkaisumme auttaa sinua lisäämään työmaan turvallisuutta, alentamaan kustannuksia, tehostamaan työtä sekä laatimaan viranomaisraportteja.

Oletko kiinnostunut tukiseinien optimoinnista? Lue lisää optimointipalvelustamme.

Lue lisää työmaakaivantojen automaattisesta monitoroinnista asiantuntija-artikkelistamme.

Finmeas-smartwall-opas

Maksuton opas: SmartWall – Riskienhallinnan ratkaisu työmaakaivantoihin

Lataa kirjoittamamme maksuton opas työmaiden riskienhallintaa parantavasta SmartWall-ratkaisusta ja lue lisää aiheesta!

Lataa maksuton opas

Monitorointiratkaisut työmaakaivannoille

SmartWall -referenssejämme

Case Reimari

Peabin Reimarin työmaa on tällä hetkellä keskeinen osa Jyväskylän keskustakuvaa. Työmaan ja ympäristön turvallisuutta valvotaan FinMeasin toimittamalla painumaseurannalla ja automaatti-inklinometrillä.

Lue lisää

Case Länsimetro

FinMeas on mukana Länsimetron vaativien louhintatöiden mittauksissa. Esport Centerin viereen rakennettava Urheilupuiston asema on ainoana tehty kokonaan avolouhintana.

Lue lisää

Case Skanska

Skanska on luottanut FinMeasin mittauksiin jo useilla rakennustyömaillaan

Lue lisää

Keskustele asiantuntijan kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.