Tiet

Automaatio lisää väylärakenteen pitkäaikaistoimivuutta.

Turvallisempi tie

Tierakenteissa seurataan perinteisesti sivusiirtymiä ja painumia. Painumat ovat riesana erityisesti teillä, joiden alla on puupaalurakenteet. Myös roudansyvyys, huokosvedenpaine ja pohjaveden korkeus voi vaikuttaa maa-aineksen kantavuuteen ja siksi myös niitä on hyvä tarkkailla kriittisten rakenteiden kohdalla.

SmartRoad riskienhallinnan ratkaisu sisältää monitoroinnin suunnittelun yhteistyössä kanssanne, tarkoituksenmukaiset tierakenteiden monitorointiratkaisut, asennukset, luotettavat tulokset ja tulosten tulkinnan sopimuksen mukaan.

"FinMeasin mittauslaitteiden avulla tehtyjen painumalaskelmien ansiosta projektitiimi pystyi ennustamaan tulevia painumia ja ottamaan tämän huomioon tiesuunnittelussa” -Stian Berre,  geotekninen suunnittelija, Multiconsult

Ratkaisumme auttaa sinua lisäämään väylien turvallisuutta, alentamaan kustannuksia, tehostamaan työtä sekä kommunikoimaan viranomaisten kanssa.

Lue lisää tierakenteiden monitoroinnista.

Monitorointiratkaisut tierakenteille

Tutustu myös referensseihimme

Case Vt12 Valtari: Monitoroinnilla useamman miljoonan euron säästöt pohjanvahvistustöissä

Skanskan Niko Asikainen kertoo, että uudessa kehätiessä pystyttiin automaattisen monitoroinnin ansiosta säästämään useampi miljoona materiaali- ja työkustannuksissa.

Lue lisää

Case Klett: Koepenkereen painumien seuranta ennustusten tukena

Arviolta noin 30 000 Trondheimin alueen työmatkalaisen arki helpottuu oleellisesti, kun Norjan rannikkoa pitkin kulkevan E6-valtatien laajennusprojekti valmistuu vuonna 2019.

Lue lisää

Case Akalla: Kallion ruhjeiden huokosveden pinnan seuranta

Züblin Scandinavia AB urakoi parhaillaan Tukholman käynnissä olevan ohitustiehankkeen urakkaa FSE61, joka on yksi yhteensä 17 ohitustieurakasta.

Lue lisää

Keskustele asiantuntijan kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.