Rautatiet

Automaatio lisää ratarakenteiden turvallisuutta.

Turvallisempi rautatie

Maamme ratapenkereitä ei ole alunperin suunniteltu kohtaamaan nykypäivän suuria akselipainoja, ja siksi joillakin pehmeiköillä laskennallinen varmuus radan sortumista vastaan on hyvin pieni. Stabiliteetiltaan kriittisille pengerosuuksille voidaan asentaa monitorointilaitteita, jolloin voidaan reaaliaikaisesti seurata stabiliteetin mahdollisia muutoksia ja reagoida tilanteeseen ennen kuin junaliikenteen turvallisuus on vaarassa.

Palvelumme sisältää ratapenkereiden monitoroinnin suunnittelun yhteistyössä kanssanne, tarkoituksenmukaiset ratarakenteiden monitorointiratkaisut, asennukset, luotettavat tulokset ja tulosten tulkinnan sopimuksen mukaan.

”FinMeasin etäluettavat mittalaitteet edustavat uutta ajattelua verrattuna perinteisiin menetelmiin. On paljon helpompaa ja tehokkaampaa seurata mittaustuloksia suoraan netin käyttöliittymästä kuin käydä tarkistamassa manuaalisia mittalaitteita viikoittain paikan päällä" - Pasi Kolomainen, työmaapäällikkö, Ramboll Finland.

Ratkaisumme auttaa sinua lisäämään rautatien turvallisuutta, alentamaan kustannuksia, tehostamaan työtä sekä vastaamaan mahdolliseen viranomaisraportointiin.

Lue lisää ratarakenteiden automaattisesta monitoroinnista.

Monitorointiratkaisut ratarakenteille

Tutustu myös referensseihimme

Case Perniö: Sorrutuskoe

Automaatti-inklinometrien varsinainen tulikoe oli Perniön sorrutuskoe, jossa oli yhdeksän FinMeas:n toimittamaa automaattista sivusiirtymämittalaitetta.

Lue lisää

Case Länsimetro: Vaativien louhintatöiden automaattinen seuranta

FinMeas on mukana Länsimetron vaativien louhintatöiden mittauksissa. Esport Centerin viereen rakennettava Urheilupuiston asema on ainoana tehty kokonaan avolouhintana.

Lue lisää

Keskustele asiantuntijan kanssa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko ehdotuksen juuri sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista?

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.