Rautatiet

Automaatio lisää ratarakenteiden turvallisuutta.

Turvallisempi rautatie

Maamme ratapenkereitä ei ole alunperin suunniteltu kohtaamaan nykypäivän suuria akselipainoja, ja siksi joillakin pehmeiköillä laskennallinen varmuus radan sortumista vastaan on hyvin pieni. Stabiliteetiltaan kriittisille pengerosuuksille voidaan asentaa monitorointilaitteita, jolloin voidaan reaaliaikaisesti seurata stabiliteetin mahdollisia muutoksia ja reagoida tilanteeseen ennen kuin junaliikenteen turvallisuus on vaarassa.

SmartRail riskienhallinnan ratkaisu sisältää monitoroinnin suunnittelun yhteistyössä kanssanne, tarkoituksenmukaiset ratarakenteiden monitorointiratkaisut, asennukset, luotettavat tulokset ja tulosten tulkinnan sopimuksen mukaan.

”FinMeasin etäluettavat mittalaitteet edustavat uutta ajattelua verrattuna perinteisiin menetelmiin. On paljon helpompaa ja tehokkaampaa seurata mittaustuloksia suoraan netin käyttöliittymästä kuin käydä tarkistamassa manuaalisia mittalaitteita viikoittain paikan päällä" - Pasi Kolomainen, työmaapäällikkö, Ramboll Finland

SmartRail -ratkaisumme auttaa sinua lisäämään rautatien turvallisuutta, alentamaan kustannuksia, tehostamaan työtä sekä vastaamaan tiukentuviin viranomaisvaatimuksiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! »

Palvelumme

SmartRail -referenssejämme