Tiedote: FinMeas Oy Green Building Councilin jäseneksi

FinMeas Oy on hyväksytty Green Building Councilin jäseneksi.

Green Building Council on Suomen vaikuttavin ja laaja-alaisin kestävän rakennetun ympäristön asiantuntijaverkosto. Verkoston tarkoituksena on tuoda hiilineutraalit, kiertotalouden mukaiset ja kestävää elämäntapaa tukevat ratkaisut luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennussalan toimintaa. Keskeisenä tavoitteena on edistää kestävän kehityksen mukaisia kiinteistö- ja rakentamisalan käytäntöjä. Green Building Council edustaa Suomen kiinteistö- ja rakennusalalla toimivia jäseniään kansainvälisessä World Green Building Council -verkostossa.  Lue lisää Green Building Councilin verkkosivuilta.

Tavoitteena resurssitehokkuus turvallisuudesta tinkimättä

FinMeas pyrkii edistämään infrarakentamisen kestävää kehitystä kehittämällä alan uraauurtavia ratkaisuja, joissa yhdistetään viimeisin tutkimustieto, teollisen internetin uusimmat mahdollisuudet sekä huippuluokan tekninen osaamisen. Tarkoituksena on turvallisuudesta tinkimättä saavuttaa niin kustannus- kuin päästö- sekä muita resurssisäästöjä.

”Green Building Councilin jäseneksi liittyminen on luonnollinen osa strategiaamme, jossa haluamme edistää resurssitehokkuutta pohjarakentamisessa huomioiden samalla sekä ympäristön että talousresurssit”, toteaa FinMeasin toimitusjohtaja Sami Ylönen.