Monitorointipalvelut

Infrarakenteiden automaattinen monitorointi takaa luotettavan ja reaaliaikaisen kuvan maaperän ja rakenteiden liikkeistä ja ilmiöistä. 

Onko projektisi suunnitelmassa mukana automaattista monitorointia?

Meiltä löytyy laadukas ja luotettava mittalaitteiden perhe, joiden avulla seuraat reaaliaikaisesti maaperän ja rakenteen liikkeitä. Ratkaisuillamme voidaan monitoroida esimerkiksi siirtymiä, painumia, kallistumia sekä halkeamia. Lue tuoteperheestämme lisää Tuotteet-sivulta.

Valmistelemme suunnitelman mukaisesti laitteiden toimituksen ja suoritamme mittausinstrumenttien asennustyön. Vastaamme myös laitteiston ylläpito- ja huoltopalveluista. Myös erillisen monitorointisuunnitelman teettäminen kauttamme onnistuu.

Palvelukokonaisuuteen kuuluu myös FinMeas Online -pilvipalvelu, jonne mittaustiedot tallentuvat automaattisesti. FinMeas Onlineen kuuluu myös manuaalimittaustuki, joten samaan pilvipalveluun voidaan integroida myös muita kuin automaattisia mittaustuloksia. Näin voit tarkastella eri lähteistä tulevia mittaustuloksia samassa paikassa. Sekä automaattisiin mittalaitteisiin että manuaalimittaustukeen voidaan asettaa hälytysrajat, joilloin FinMeas Online ilmoittaa kohteen vastuu henkilölle välittömästi, mikäli jokin mittatulos ylittää asetetut rajat.

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen monitorointilaitteista, asennuksesta ja pilvipalvelusta?

Mainiota! Ota yhteyttä, niin keskustellaan projektistasi tarkemmin.