Hovedside

FinMeas er spesialisert innen automatiske kontrolmålinger.

Les mer

Våre løsninger passer til både store og små prosjekter – hvor sikkerhet, brukervennlighet og ressurseffektivitet er verdsatt.

Read more

Vår tjeneste omfatter alt fra installasjon av måleinstrumenter til overvåking av målinger og alarmer samt resultatrapportering.

Les mer

Se vår nye video!

FinMeas hjelper deg med automatiske geotekniske kontrollmålinger av endringer i jordmassene som det er viktig for deg å vite om, og eventuelt gjøre noe med.n tilkoblet kontrollenhet sender signaler til FinMeas Online hvor predefinerte grenser for bevegelser er satt og alarmer sendes ut om de overskrides. På den måten reduseres proaktiv antallet faresituasjoner.

FinMeas har utviklet automatiske måleløsninger spesielt for forflytninger, setninger, ankerkrefter, poretrykk, vannivå, temperaturprofiler og bergbevegelser.

Produkter

Referensar

FinMeas har fornøyde kunder fra en rekke ulike bransjer.

 

Case Vestmetroen

FinMeas deltar i målingene av de krevende sprengningsarbeidene for Vestmetroen. Idrettsparkens stasjon som bygges ved Esport Center, er den eneste stasjonen som bygges...

Les mer

Case Strandtunnelprosjekt

Tammerfors strandtunnelprosjekt utnytter måleteknikk utviklet av FinMeas. Med selskapets automatiske ekstensometere følges bevegelsene i berggrunnen under hele prosjektperioden...

Les mer

Case Klett

Skanska har innført automatiske målinger fra FinMeas på en rekke byggeplasser. Den automatiserte overvåkningen av byggegrop-konstruksjonene...

Les mer Referensar

“FinMeas’ fjernavleste måleinstrumenter representerer en helt ny måte å tenke på sammenlignet med tradisjonelle metoder.”

Pasi Kolomainen, ansvarlig byggmester, Ramboll

“Investeringen i FinMeas´ teknologi har raskt betalt seg selv både i form reduserte kostnader og bedre sikkerhet."

Tarmo Tarkkio, geotekniker, Skanska

“Samarbeidet med FinMeas har fungert svært godt. De er eksperter innen sin bransje og jeg er svært fornøyd med vårt partnerskap.”

Peter Sundström, ansvarlig byggmester, Stockholms Hamnar

Automatiske målelinger løser problemer med jord- og strukturbevegelser. De øker sikkerheten og er samtidig ressurseffektive.

Våra klienter