FinMeasin tiimi kokeili Firstbeat hyvinvointianalyysiä

Älykkäät seurantaratkaisut valtaavat markkinoita rakennustoimialan lisäksi hyvinvointialalla. Samaan tapaan kuten automaattiset monitorointiratkaisut infrarakentamisessa, terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan kehitetyt teknologiat auttavat meitä parantamaan suorituskykyä ja hallitsemaan riskejä arjessa.

FinMeasin Jyväskylän toimipisteen läheisyydessä päämajaansa pitää nopeasti kasvava suomalainen yritys, joka kulkee hyvinvointialan kehityksen aallonharjalla. Firstbeatin sykeanalytiikkaan perustuvia tuotteita käyttävät huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja miljoonat kuluttajat globaalisti.

Hyvinvointiteknologioihin kohdistuvan buumin innoittamina FinMeasin tiimi päätti kokeilla Firtbeat hyvinvointianalyysia. Kokeilu oli kolmen päivän ympärivuorokautinen sykevälimittaus, jonka avulla tunnistettiin terveyteen ja palautumiseen vaikuttavia tekijöitä. Elintapojen ja hyvinvoinnin yhteyden ymmärtäminen oli silmiä avaavaa.

Testijakson tulokset

Hyvinvointianalyysin päätteeksi saadaan raportti, joka kokoaa yhteen tulokset mittausjakson ajalta niin stressin ja palautumisen kuin liikunnan ja energiankulutuksenkin osalta. Hyvinvointianalyysi-raportti käydään läpi yhdessä asiantuntijan kanssa, jonka jälkeen asetetaan henkilökohtaiset tavoitteet ja määritellään toimenpidesuositukset.

FinMeasin myyntipäällikkö Dan Steinnes on tyytyväinen kokeiluun.

”Myyjän hektinen elämäntyyli tekee työn ja vapaa-ajan tasapainon ylläpitämisestä haastavaa. Sykeanalyysi auttoi ymmärtämään kuinka kehoni palautuu päivän kuormituksesta ja löytämään keinoja hyvinvoinnin parantamiseksi” Dan kertoo.

Firstbeatin markkinointijohtaja Maija Korkalainen on ilahtunut kuullessaan Danin kokemuksista.

”Me Firstbeatilla työskentelemme hyvinvoinnin eteen tuomalla tosiasiallista mittaustietoa henkilökohtaista hyvinvointia ja suorituskykyä koskevien päätösten pohjalle. Hyvinvoinnista hyötyvät kaikki, eivätkä vähiten ihmiset itse. Mikäli kiinnostuit Firstbeat-yhteistyöstä, nyt kannattaa toimia! Tarjoamme FinMeasin uutiskirjeen lukijoille huikeita etuja, ota rohkeasti yhteyttä” Korkalainen vinkkaa.