FinMeasin mobiilisovellus tuo mittaustiedot älypuhelimeen

FinMeasin mobiilisovellus on nyt ladattavissa Android- ja iPhone -puhelimille.

Uuden mobiilisovelluksen avulla vastuuhenkilöt voivat tarkastella FinMeasin mittalaitteiden tuottamia mittaustietoja missä ja milloin tahansa, millä tahansa mobiililaitteella. Tämä tekee maaperän ja rakenteiden liikkeiden valvonnasta entistäkin helpompaa ja nopeampaa.

“Mobiilisovelluksen avulla haluamme entistä paremmin vastata asiakkaan tarpeisiin ja tarjota parhaan mahdollisen lisäarvon. Nyt asiakkaat voivat hoitaa monitoroinnin rutiinit tehokkaammin, mikä vapauttaa resursseja muuhun käyttöön. Tämä lisää turvallisuutta, alentaa kustannuksia ja sujuvoittaa työn tekemistä,” kertoo toimitusjohtaja Sami Ylönen FinMeasilta.

Kehitystyö jatkuu

Mobiilisovelluksen suunnittelun lähtökohtana olivat loppukäyttäjien toiveet ja tarpeet. Tavoitteena oli luoda käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen sovellus, jossa kaikki FinMeasin Internet-palvelun tärkeimmät toiminnot ovat käytettävissä vain muutamalla napsautuksella. 

Sovelluksen käyttäjäkokemusta ja käyttäjäystävällisyyttä kehitetään jatkossa yhdessä asiakkaiden kanssa. Jos sinulla on toivomuksia tai ideoita palvelun kehittämiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info[at]finmeas.com.

FinMeasin asiakkaat voivat ladata sovelluksen käyttöönsä ilmaiseksi App Storesta (iOS) tai Play-kaupasta (Android). Sovellus löytyy puhelimen sovelluskaupasta nimellä FinMeas-palvelut (FinMeas Service). Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla.