Avoin työpaikka: geotekninen asiantuntija

FinMeas on automaattisen monitoroinnin asiantuntija ja eturivin suomalainen tuotekehittäjä. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 noin 1,6 miljoonaa euroa. Laatu, luotettavuus ja lupausten pitäminen ovat toimintamme kulmakiviä.

Toimintamme laajentuessa tarvitsemme vahvistuksen dynaamiseen joukkueeseemme!

Oletko sinä etsimämme geotekninen asiantuntija?

Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. geoteknisen monitoroinnin asiantuntijatehtävät sekä vaativien kohteiden ratkaisumyynti.

Odotamme sinulta geoteknisen osaamisen lisäksi ulospäin suuntautunutta luonnetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhösi. Matkustusvalmius sekä aito halu löytää parhaat ratkaisut asiakkaiden haasteisiin ovat myös avainasemassa tässä työssä menestymiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn, innostuneen ilmapiirin, joustavat työskentelymahdollisuudet sekä jatkuvasti kehittyvät, uusinta teknologiaa hyödyntävät tuotteet ja ratkaisut. Yrityksen toimisto sijaitsee Jyväskylässä, mutta asemapaikkana myös muut paikkakunnat ovat mahdollisia. Aloitus työhön on sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Teemu Vuorinen, p.0400 610041 sekä FinMeasin toimitusjohtaja Sami Ylönen, p.040 715 3264

Lähetä ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 20.9.2019 osoitteessa
https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/

Ps. Tästä linkistä pääset Adeccon alkuperäiseen ilmoitukseen ja suoraan hakemaan paikkaa sivun alareunassa näkyvästä apply for this job-panikkeesta.