Avoin työpaikka: Geotekninen asiantuntija

Tule osaksi FinMeasin tiimiä!

Me FinMeasilla haluamme auttaa infrarakentamisen toimijoita epävarmuuksien ja riskien hallinnassa. Nyt tarvitsisimme tiimiimme toisen geoteknisen asiantuntijan, jotta voisimme palvella asiakkaitamme paremmin kohteiden riskikartoituksissa sekä monitoroinnin suunnittelussa. Jos sinäkin haluat kehittää infrarakentamisen alaa fiksuilla resurssitehokkailla ratkaisuilla, sekä monitoroinnin ja datan hyödyntämisellä - tule osaksi meidän tiimiä.

Geoteknisen asiantuntijan tehtäviin kuuluu mm. geosuuunnittelua, vaihtoehtotarkastelua sekä monitoroinnin asiantuntijatehtäviä esimerkiksi tukiseiniin tai patorakenteisiin liittyen.

Meillä pääset kehittämään sekä kehittymään! Mikäli tunnet paloa alan uusien innovaatioiden käyttöönottamiseen ja kehittämiseen riskien hallitsemiseksi sekä resurssitehokkuuden edistämiseksi, voisit olla juuri sopiva tähän tehtävään. Toivomuksena, muttei välttämättömyytenä FISE-pätevyydet sekä FEM-osaaminen.

Työskentely on paikkakuntariippumatonta. Voit työskennellä toimistolla kanssamme Jyväskylässä tai Helsingissä tai voit toimia etänä omalta paikkakunnaltasi.

 

 

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa:

Sami Ylönen

Sami Ylönen

TkT, Toimitusjohtaja
+358 40 715 3264
sami.ylonen(at)finmeas.com
LinkedIn

Aatu Eteläsaari, geotekninen asiantuntija

Aatu Eteläsaari

DI, Geotekninen asiantuntija
+358 40 610 5220
aatu.etelasaari(at)finmeas.com
LinkedIn