Ajankohtaista

Uutisia

Silta tulopenkere

3D-laskelmat avuksi pienialaisten kaivantojen ja siltojen tulopenkereiden suunnittelussa

13.9.2021

3D-mallinnuksen avulla saavutettavien varmuuskertoimien vuoksi voitaisiin usein käyttää turvallisia, mutta 2D-mallinnusta kevyempiä rakenteita.

Säästöjä seurantamittauksilla: esitys Pohjanvahvistuspäivässä 19.8.2021

16.8.2021

FinMeas on mukana Pohjanvahvistuspäivässä 19.8.2021 Aatu Eteläsaaren pitämällä esityksellä ”Säästöjä seurantamittauksilla”.

Kaivanto 3D

Uusi referenssi kaivannon tuennan optimoinnista

26.5.2021

Oteran työsti Kuopion Savilahdessa syvää vesihuoltokaivantoa, joka vaati tuentaa kaivannon turvallisuuden varmistamiseksi. Työnaikaisten muutosten johdosta aukesi hyvä tilaisuus tarkastella kaivannon tuennan optimointia.

Tilaa uutiskirje

FinMeasin uutiskirjeestä saat tietoa uusista hankkeistamme sekä hyödyllistä tietoa tuotteista ja palveluistamme. Uutiskirje on maksuton ja voit halutessasi peruuttaa sen milloin vain.

Monitorointiohje auttaa monitorointisuunnitelman laatimisessa

14.2.2018

Suomen geoteknillisen yhdistyksen (SGY) Monitorointitoimikunta on julkaissut monitorointiohjeen, johon on koottu geoteknisen mittaamisen ja monitoroinnin olennaiset käsitteet ja periaatteet.

FinMeasin mobiilisovellus tuo mittaustiedot älypuhelimeen

12.12.2017

Uuden mobiilisovelluksen avulla vastuuhenkilöt voivat tarkastella FinMeasin mittalaitteiden tuottamia mittaustietoja missä ja milloin tahansa, millä tahansa mobiililaitteella.

FinMeas palkitsi Ville Mäen geotekniikan alan diplomityöpalkinnolla

9.11.2017

Tampereen teknillisen yliopiston rakennustekniikan diplomi-insinöörin tutkinto-ohjelmassa opiskeleva Ville Mäki on palkittu vuoden parhaasta geotekniikan alan diplomityöstä.

FinMeas jakaa diplomityöpalkinnon Geotekniikan päivässä

7.11.2017

Vuosittainen Geotekniikan päivä järjestetään Finlandia-talolla torstaina 9. marraskuuta. Tapahtumaan odotetaan noin 300 geotekniikan alan toimijaa.

FinMeasin vierailuluennot alkoivat!

16.10.2017

Me FinMeasilla haluamme tutustua ja pitää yhteyttä geotekniikan alan ammattilaisiin, sekä nykyisiin että tuleviin. Tästä johtuen olemme käynnistäneet FinMeasin vierailuluentosarjan!

Suomen pisimpiin lukeutuvaa rautatiesiltaa peruskorjataan Korpilahdella – FinMeas mukana

1.9.2017

Markkulan alikulkusillan työmaan turvallisuutta valvoo tällä hetkellä 5 FinMeasin automaattista inklinometriä. Laitteet asennettiin työmaalle viime viikolla ja mittalaitteiden toimittamaa dataa on voinut sen jälkeen tarkastella FinMeasin web-palvelussa.

FinMeas auttaa rakentamaan älykästä kauppakeskus AINOAA Espoossa

1.9.2017

Espoon Tapiolan uusi kauppakeskus AINOA on paitsi täynnä älykkäitä ratkaisuja, myös rakennettu älykkäästi. Kauppakeskuksen viimeisen vaiheen laajennustyöt ovat juuri käynnistyneet ja niiden toteuttamiseen osallistuu Jyväskyläläinen FinMeas.

FinMeas ja LähiTapiola yhteistyöhön

1.9.2017

FinMeas on solminut yhteistyösopimuksen LähiTapiolan kanssa. Tuoreen yhteistyösopimuksen ensisijaisena tavoitteena on tuoda lisäarvoa asiakkaille.

Automaattinen monitorointi infrarakentamisessa – 5 syytä, miksi se kannattaa

10.8.2017

Maa- ja kalliorakenteiden reaaliaikainen mittaaminen on verraten uusi asia. Perinteinen manuaalinen mittaaminen on kallista ja virhealtista eikä sitä siksi tehdä usein. Mittaamatta jättäminen on kuitenkin vielä kalliimpaa.

FinMeas mukana toteuttamassa mittavaa tieprojektia Ruotsissa

29.5.2017

FinMeas Oy ja Züblin Scandinavia AB, eritasoliittymän urakoitsija ovat tehneet sopimuksen geoteknisten mittalaitteiden toimittamisesta Akallan työmaalle.

Geotekninen monitorointi auttaa säilyttämään kulttuurihistoriallisesti merkittäviä kohteita

29.5.2017

Geoteknistä monitorointia voidaan hyödyntää paitsi uusissa rakennusprojekteissa, myös historiallisissa kohteissa, jotka erityisluonteensa vuoksi usein vaativat laajamittaistakin seurantaa.

Nordic automatisation -hanke

29.5.2017

Nordic automatisation -hankkeen tavoitteena on edistää FinMeasin vientiä ja kansainvälistymistä.